G Team wint met 9-3 van Rigtersbleek

SVZW G1 wint met 9-3 van Rigtersbleek G2.

SVZW G1 is zaterdagochtend begonnen aan de wedstrijd tussen de nr,s 1 en 2  Rigtersbleek g2. Om 10:30 begon die wedstrijd .vanaf begin af aan .was dit een bikkelharde wedstrijd van beide kanten .maar toch kwam SVZW g1 op voorsprong 1-0 .uit een goed geschaarde counter .kwam niet evenveel later ook de 2-0 binnen vanuit een goede opbouw van svzw g1 kant .daarna viel ook nog de 3-0 .maar Rigtersbleek g2 deed iets terug en kwam zo naar 3-1 terug .daarmee rusten beide teams dan ook mee !na de thee pauze ging SVZW g1 vrolijk door waar ze mee bezig waren .en de 4-1 viel dan ook terecht binnen .niet evenveel later viel ook nog de 5-1 binnen en de 6-1 .maar Rigtersbleek g2 kwamen in de opbouw terug naar 6-2 en maakten de wedstrijd weer spannend  niet veel later kreeg Rigtersbleek g2 vanuit een corner ook nog de 6-3  Binnengetikt   maar SVZW ging met hand en tand verder en maakten er nog 3 bij naar 7-3  8-3 en 9-3  bij de 7-3 was Rigtersbleek g2 verslagen en kon SVZW g1 verder uitbreiden .bij 9-3 bleef het dan uiteindelijk ook en zodoende wint SVZW g1 van Rigtersbleek g2 .en heeft het grote stappen gezet richting het kampioenschap !

Bart Westera