Foto’s SVZW JO13-1 – Heracles

Afgelopen zaterdag speelde SVZW JO13-1 tegen Heracles.

Verslag SVZW D1 – Heracles D1
Zaterdag 8 oktober stond de 5e competitiewedstrijd op het programma tegen Heracles AVC.
Tot nu toe doen onze jongens het geweldig want ze staan op een gedeelde 1e plaats met TVC uit Tubbergen, iets waar we dus met z’n allen trots op mogen zijn.
De wedstrijd kon beginnen. Helaas moesten we Justin missen i.v.m. een kleine blessure.
Alle toeschouwers waren aanwezig en het was druk langs de lijn, zowel het uit- als het thuispubliek was in grote getale gekomen om hun elftal aan te moedigen.
Onze jongens begonnen aanvallend en speelden goed met elkaar. Lars wist zich vrij te maken van de tegenstander , wist de achterlijn te halen en zette voor waarna Sem Jager met een kopbal de 1-0 maakte.  Even later ging Sem Jager alleen op de keeper af en wist de 2-0 te scoren.
Het ging goed, achterin wist Max z’n goal dicht te houden, Sem Jansen, Wietze en Luuk  hielpen hem hierbij, Matthieu, Ferre en Senna bezetten het middenveld en Lars, Sem Jager en Cas speelden hun spel in de voorhoede.
Uit een mooie vrije trap van Matthieu wist Senna de 3-0 te maken en even later ging Lars alleen op de keeper af en scoorde de 4-0. Een mooie stand om de RUST mee in te gaan.
Na de rust kwamen Darius en Jochem het team versterken. Net na de aftrap ging Sem Jager alleen op de keeper af, schoot de bal tegen de keeper aan, deze liet los en wist de bal alsnog in het doel te plaatsen, 5-0.
Het spel werd hervat, maar de sfeer werd grimmiger. Heracles moest nu komen om wat aan hun achterstand te doen, scoorden ook vrij snel de 5-1 en aan het balspel was te zien dat de wedstrijd hierdoor ook veranderde. Veel hoge ballen, de bal wegrossen in plaats van rustig rond te spelen, eigenlijk was er niet veel meer over van het spel zoals voor rust werd gespeeld.
De spanning bij Heracles was duidelijk te merken en met enkele opstootjes in het veld werd het voetbalveld een spanningsveld.  Nadat de scheidsrechter samen met de trainers de jongens weer had terechtgewezen kon het spel weer worden hervat en daar gaat het toch immers om, kijken naar en genieten van het sportieve spel van onze jongens !!
Het eindsignaal klonk en met wederom een mooie overwinning blijven we op een gedeelde eerste plaats staan. Volgende week staat de wedstrijd tegen PH in Almelo op het programma, wij zijn er weer bij !
Jullie toeschouwers…….

Bekijk hier de fotoreportage

img_8533