SVZW G1 wint ook 2e competitieduel

Het g-team van SVZW is zaterdagochtend om 9:45 vertrokken naar Hengelo om de belangrijke uitwedstijd te winnen  tegen Achilles 12 g2 .

SVZW begon stroef aan de wedstrijd in Hengelo, het ging op en neer. Op een pollenveld moest svzw g1 het mee doen. Na op en neer onder ogend toezicht van H. Timmerman, Alex M. en Jan de Voer.  Voetballend was svzw g1 nog niet op volle toeren, maar SVZW G1 zocht naar een openingsdoelpunt! Die kwam ook na 25 minuten voetballen werd het 0-1 voor SVZW G1. Na bijna 30 minuten 1e helft voetballen kreeg de tegenstander een uitval en floot de scheidsrechter af voor de 1ste helft, 0-1 in de rust in de kleedkamers van Achilles 12  kreeg SVZW g1 te horen na 15 minuten rust dat het voetballend niet meer ging bij Achilles 12 g2 en is er in sportief overleg ondernomen dat svzw g1 de 2e helft niet meer kon spelen na de blessure van een speler van Achilles 12 g2. Zodoende heeft SVZW G1 definitief, na 1 helft en 15 minuten rust, de uitwedstrijd gewonnen met 0-1, hierdoor kon SVZW g1 eerder terug naar wierden toe met 3 punten in de pocket !