SVZW G1 verslaat Winterswijk

Op 10 september begon svzw g1 hun 1ste competitiewedstrijd thuis in warm weer en  het was geen  makkelijke tegenstander waar ze tegen moesten voetballen oftewel tegen Winterswijk g2 .

SVZW g1 begon na het fluitsignaal van de scheidsrechter aan de 1ste helft. Er werden veel duels geforceerd en met talloze  ballen van buitenaf gokkend naar binnen was svzw g1 niet op hun makkelijkste weg naar het doel van de tegenstander. Toch werden er echter veel kansen gecreëerd. Kans na kans werden er gemist, maar toch werd het terecht 1-0 voor svzw g1 .

Na de 1-0 bleef het niet lang uit toen de aanvaller van winterswijk g2 met een gelukje de 1-1 binnenschoot. Nog geen 10 ca 15 minuten later was het rust. De trainer van svzw g1 was nog niet algeheel tevreden en forceerde het team uitmuntend geforceerder samen te gaan spelen .en het beloonde zich in de 2e helft maximaal uit!

Na flanken vanuit links als rechts probeerde winterswijk g2 en op het middenveld nog iets te forceren naar een doelpunt, maar dat bleef uit en svzw g1 profiteerde van die situatie en werd het 2-1 na een super combo. Toen kreeg svzw g1 smaak naar meer. Supporters van svzw g1 geloofden er ook in en het werd nog 3-1 voor svzw g1 na een uitmuntende combinatiespel vanuit het middenveld!

Hierna zag svzw g1 een opluchting van het uitgebreide score en er kwam dan ook nog terecht een treffer bij de 4-1 .zelfs de keeper van svzw g1 kon er echter van genieten en de trainers en spelers van svzw g1! Desondanks bleef het bij 4-1 en het was voor het eerst dat svzw g1 van winterswijk g2 won thuis in competitieverband! Het was een goede tegenstander maar uiteindelijk heeft svzw g1 verdiend gewonnen!