SVZW G1 maakt drieklapper in 1 week

svzw g1 heeft na zaterdag tegen achilles g1 (uit) 0-9. midweeks op donderdagavond met 8-1 van de Esch g2 gewonnen .2 dagen later was dos/deto g1 aan de beurt.deze wedstrijd wordt ook aanschouwd als een derby .en svzw g1 begon om 12:30 thuis aan die wedstrijd .na midweekse inhaal verplichtingen .was de combinatie vanuit svzw g1 kamp geweldig om te zien .goed opgezette aanvallen vanuit svzw g1 kant leverde dan ook terecht mooie doelpunten op .svzw g1 kwam daarmee dan ook terecht op 1-0 vanuit een defensie opende de spelverdeler naar de rechterspits die de 1-0 in de flanken goed doorloopte .daardoor werd het vertrouwen des al te groter en had svzw g1 ook vele .en met name opgelechte kansen in de 1e helft op een monsterscore de 2-0 viel dan ook terecht binnen .een echte spitsengoal .dos/deto g1 gaven in name met aanvallen vanuit lange ballen ook kansen op maar bij scoren bleef dat uit .de 3-0 was dan ook een eigen goal van dos/deto die hem ongelukkig kreeg en schoot zo verkeerd in eigen doel !de 4-0 viel ook nog in de 1ste helft en had zo zijn eigen potenties .met name hans timmerman en jan de voer aan de zijlijn ruste svzw g1 dan ook terecht met 4-0 en gingen op diezelfde voet verder.dos/deto g1 probeerde zijn spits op alle mogelijke manieren in de aanvallende loop te krijgen .maar bij svzw g1 hebben ze niet voor niets een top keeper die zijn doel terecht schoonhield !1 moment was met name heel kansrijk voor dos/deto g1 .de bal viel goed maar een svzw g1 verdediger gooide zich ervoor en zorgde zo dat dos/deto g1 spits niet kon scoren .svzw g1 kreeg dan ook veel opgelegde kansen .die helaas allemaal net niet werden afgemaakt ,zodoende heeft svzw g1 deze wedstrijd .verdiend gewonnen met 4-0 en heeft daardoor binnen 1 week drie keer weten te winnen en zodoende het maximale eruit gehaald ,met een mooie 2e competitie plek .na verlies van vogido g1 thuis tegen achilles g2 !

Bart Westera