SVZW G1 haalt uit en verovert 3e plek

SVZW G1 haalt uit naar achilles g1 en verovert 3e plek

svzw g1 is vanuit wierden naar Hengelo vertrokken voor een belabberde uitwedstrijd tegen achilles g1 ,bij aankomst was de sfeer al goed uitgelaten.met veel zelfvertrouwen is svzw g1 aan de lastige uit wedstrijd begonnen in de eerste 5 minuten golfde het spel op en neer .met indien harde uithalen vanuit svzw g1 kant .achilles probeerde in de wedstrijd te komen met hun huidige nummer 10 het spel te creeren ,maar zonder gebrek aan echte spitsen bleef dat uit .svzw wist pas na 10 minuten echter tot scoren te komen .en de openingsgoal mocht er wezen uit een corner van svzw g1 kant kwam de bal bij een voet met een zondagsschot uithaal links in de bovenhoek 0-1 .svzw g1 tankte vertrouwen en veel focus in de wedstrijd om meer te maken .nog geen 2 a 3 minuten later stond het al 0-2  in perspectief vanuit svzw g1 kant kreeg achilles zowat geen kans om in de 10 metergebied iets te creëren en was het in de counter no time 0-3 en 0-4 voor de theepauze was het zelfs nog 0-5 .daar ruste svzw g1 ook mee .na de thee pauze ging svzw doorgaans ruimtes creeren .balletje breed,snelle reactie passes door het middenveld en veel ruimte creëren voor links al rechts om 2 keuzes uit te halen .om in de gelegenheid te komen tot meer .achilles g1 schoot vaak over de achterlijn voor svzw g1 corners .dat pakte goed uit  svzw g1 kwam zelfs nog op 0-6 de geblesseerden scoorden zelfs na een week uitrusting van een week a 1 ca 2 het doel te bereiken en te scoren .zodoende werd het zelfs nog 0-7 0-8 en 0-9 .daarna fluitte de scheidsrechter af .bij svzw g1 terug in de kleed kamer na een warme heerlijke douche was bekend dat de nummer drie verloor van de koploper met 3-8  vanuit svzw zijnde 2 punter verschil tussen zat .loopt svzw g1 nu 1 punt uit op de nummer drie en zodoende is svzw g1 de nieuwe nummer drie in de competitie met 1 punt verschil op de nummer 4 !