SVZW G team wint van ON G1

Na de verloren thuiswedstrijd tegen rigtersbleek g2 (koploper) 2-4 speelde svzw g1 de volgende thuiswedstrijd .tegen de concurrent oranje nassau g1 op eigen veld .er was redelijk veel aanvang voor deze wedstrijd met name bij vele hoge verwachtingen .svzw g1 begon niet goed aan de wedstrijd en kwam ook met 0-1 achter.na zelfs 10 minuten met 0-2 achter.maar de inzet,linies en conditionele vermogen .speelde svzw g1 met ruimtes breed e.n inlopende mensen. terug de wedstrijd in met een mooi lopende aanval terug naar 1-2 . de verdediging was met +1 extra man .naar het slag op het middenveld beter .de scheids was dan ook niet te lax voor nare overtredingen om te fluiten .in de rust na veel overleg en aanmoedigingen .speelde svzw g1 de 2e helft uiermatig goed .met brede ruimtes ,inlopende mensen ,aanvankelijke brede aanvallen en uitermate communicatie beleid als in het veld als buiten het veld .knokkend terug de wedstrijd in oranje nassau g1 kwam amper aan te pas om dreigende aanvallen uit te voeren door brede ruimtes te creëren .zodoende kwam svzw g1 op een verdiende voorsprong 3-2 en breekte de wedstrijd open .het spel golfde op en neer .het spel was indien aanvallend genoeg met nog wel 20 gemiste kansen .voor svzw g1 om de voorsprong zo groot als mogelijk te maken .na 10 minuten voetballen in de 2e helft kwam svzw g1 ook dan verdiend op 4-2 na een dreigende aanval.oranje nassau probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd met losse schoten en afstandsschoten .maar het mocht niet baten .aan het eind van de wedstrijd werd het zelfs nog 5-2 voor svzw g1 en floot de scheids na de 5-2 met +5 minuten af ,het was een sportieve wedstrijd  ,een verdiende overwinning voor svzw g1  vanuit trainers kant als supporters ,vanuit het kamp  van svzw g1 .supporters bedankt!