SVZW C1 naar bekerfinale! (Foto’s)

Een schitterende zaterdag. Onder een strakblauwe hemel en een heerlijk zonnetje stond vanmorgen in dit beker- en inhaalweekend de halve finale van de beker plaats voor onze C1.

Bekijk hier de fotoreportage

Het moet gezegd, we kwamen wat gelukkig in de halve finale door via strafschoppen in de kwartfinale De Esch C1 uit te schakelen. Het lot was ons gunstig gezind want de loting wees uit dat we thuis moesten spelen. Vanwege het G-bekertoernooi schoven we door naar natuurgras. Uit ervaring van de vorige week bleek dat spelen op natuurgras (thuis 1-0 winst op Stevo C1) van een hele andere orde is dan spelen op kunstgras. Reden voor trainer Patrick Bakhuis een extra training in te gelasten op het natuurgras. Dat pakte gisteren goed uit. Ondanks een paar goede kansen in de eerste helft kwamen we niet tot scoren. Wel hadden we duidelijk het overwicht in de eerste helft. Met een wat teleurstellende 0-0 gingen we de rust in. Na de rust pakten we de draad weer op en dit resulteerde in goals van Ralph Weghorst, More Kippers en Timber Breukelman. We noemen de doelpuntenmakers maar willen benadrukken dat het hier om een fantastische teamprestatie gaat. De andere halve finale wordt op 30 maart gespeeld en gaat tussen Zelhem C1 en Concordia Wehl, beiden uit de Achterhoek. Wanneer de finale gespeeld wordt en waar is op het moment van schrijven nog niet bekend. We feliciteren het team, de trainer en leiders met dit succes.
Gisteren stonden veel ouders, grootouders en overige belangstellenden aan de kant. Bedankt mensen, we hopen ook in de finale op jullie support!

Hieronder wat foto’s als eerste impressie. De overige foto’s volgen zsm.

IMG_3254IMG_3134
IMG_3194IMG_3088