Verslag VV Borne D1 – SVZW D2

Zaterdagmorgen 19 maart stond de wedstrijd tegen BorneD2 op het programma. Een tegenstander waar we in de thuiswedstrijd met 2-1 van gewonnen hadden, dus een gelijkwaardige tegenstander wat een mooi potje voetbal zou kunnen worden. Voor aanvang van de wedstrijd werd er, uit respect voor het overlijden van John de Jong, een minuut stilte genomen, en stil was het zeker……..

Als keeper was Gires met ons mee want Max ging met de D1 mee.
De eerste helft begon goed, de jongens waren gedreven. Borne kwam voor met 1-0 maar na een mooie voorzet van Marijn wist Lars de 1-1 te scoren.
Net voor de rust nam Sem Jager de corner en wist deze rechtstreeks in het doel te krullen, 1-2.

Na de rust zette Guus de 1-3 op het scorebord, maar deze stand konden we helaas niet lang vasthouden. Het werd 2-3, 3-3, 4-3, de paniek sloeg toe en dit was ook kenmerkend aan de manier van voetballen in de 2e helft, “paniekvoetbal”, de jongens wisten elkaar al voetballende niet meer te vinden wat uiteindelijk als eindstand nog resulteerde in een 5-3 overwinning voor de tegenstander.

Jammer is het zeker, de eerstvolgende wedstrijd die op het programma staat is THUIS op 2 april a.s. tegen Victoria D2.
Natuurlijk staan jullie supporters ook dan weer aan de zijkant om jullie aan te moedigen en we hopen dan weer te kunnen genieten van jullie mooie samenspel, want dat kunnen jullie zeker !