Leuke opkomst jeugdbingo

Met zo’n 70 mini’s, F- en E pupillen, ouders, leiders en begeleiding was het zaterdagmorgen 9 januari weer volle bak in de Businessclub van SVZW. De jaarlijkse jeugdbingo was ook dit jaar weer een succes. Zoals gebruikelijk had de “plaatselijke leiding” moeite om de jeugdigen in toom te houden, want bij elk nummer hoorde je vele oe’s en aahhhs.

“Juf” Marianne lukte het zelfs om de kinderen fluisterstil te krijgen maar onze “omroeper” Albert Schutteman vroeg direct de jeugd om een luide tegenactie. En dat hoef je onze jeugd natuurlijk niet 2 maal te vragen. We denken dat het tot in het centrum gehoord moet zijn dat er een activiteit bij SVZW plaatsvond. Veel hilariteit alom.

Ook dit jaar hadden we weer leuke prijzen. Naast fan-artikelen als een sjaals, muts en SVZW handdoek, hadden we ook leuke cadeaus (ballen en spelletjes) gekregen van Expert (Bert Jan) Bennink uit Haaksbergen. Drukkerij Aurora leverde 2 hoofdprijzen in de vorm van mooie Sporttassen.

Na de 2e ronde iedereen voorzien te hebben van ranja en chips, gingen we verder met de staande bingo, waarbij je zo lang mogelijk hoopt dat jouw nummers op jouw kaartje niet genoemd worden. Voor velen een “omgedraaide” wereld ten opzichte van de normale bingo. Maar gelukkig was er genoeg begeleiding om de jeugd hierbij te helpen. De staande bingo leverde voor het langst staande meisje en jongen een mooie waardebon op van Pizzeria Shoarma Charly uit Wierden.

Om de bingo in goede banen te helpen leiden, kregen we dit keer hulp van 10 dames. 5 dames uit de B1 (Kim, Ayleen, Wendy, Marel en Emma). Dat we goede contacten hebben met buurvereniging Blauw Zwart bleek wel uit het feit dat er 5 dames van de korfbalvereniging ons kwamen helpen. Via hun bij SVZW voetballende broers zijn ze niet onbekend bij SVZW.  Liz, Imre, Julia, Josine en Eline bedankt.

Rond 12 uur was de bingo afgelopen en togen de jongeren naar huis. De één teleurgesteld omdat hij of zij niets had gewonnen, de ander met een prijs onder de arm en soms zelfs meerdere prijzen. Ja, het kan soms verkeren bij de bingo…….

De supportersvereniging bedankt de sponsoren, leiders, ouders en de dames voor hun hulp.

Hartelijke groet,
Supportersvereniging SVZW

Jeugdbingo1 Jeugdbingo2 jeugdbingo3 jeugdbingo4 Jeugdbingo5 Jeugdbingo6 Jeugdbingo7 Jeugdbingo8