Succesvol toernooi Supportersvereniging

Afgelopen dinsdag organiseerde de Supportersvereniging bij Goodlife in Wierden een toernooi voor de lagere D en C elftallen. Ook deze keer konden we ons verheugen op een zeer grote opkomst. Bijna 90 pupillen en junioren hadden ondanks hun vakantie de moeite genomen om er vroeg te zijn. De eersten meldden zich rond 8.30. Ook deze keer werd – net als voorheen – een mix van jongens en meisjes toegepast. En ondanks de twijfels in het begin bij een aantal spelers is dat buitengewoon goed verlopen.

Gezien de vele positieve reacties van spelers en ouders kan de organisatie terugkijken op een geslaagd evenement.

Wist u dat de Supportersvereniging meer doet voor de jeugd? Zo organiseren wij zaterdag 9 januari de bingo voor de mini’s f- en e-jeugd, maar we doen nog veel meer (familiedag/jeugddag/kamp etc).

Wilt u ons steunen door lid te worden. Het kost u slechts 10 euro per jaar. Door uw lidmaatschap zijn wij in staat evenementen voor onze jeugd (maar ook senioren) te organiseren.

Wilt u nadere informatie, mailt u dan met henrikippers@gmail.com of meldt u zich bij één van de bestuursleden van de Supportersvereniging.

Rest ons u een fijne jaarwisseling te wensen en voor het nieuwe jaar wensen wij u veel goeds, geluk en gezondheid.

Supportersvereniging SVZW

 

Onderstaand de winnaars van dit soccertoernooi.

Soccersoccer2