SVZW G1 speelt gelijk tegen De Esch g1

SVZW G1 speelde om 12:00 uur tegen De Esch g1. Deze tegenstander stond 3 punten los van SVZW G1. Er stonden dus veel belangen op het spel. De eerste kansen waren over heen en weer en  met name SVZW werd als eerste gevaarlijk. Een draaiende bal dat snoeihard naast ging, slechts enkele centimeters verwijderd van het doel. Daarna werd De Esch g1 met name gevaarlijk, maar de keeper van SVZW g1 was in vorm en had die bal gemakkelijk te pakken. Het eerste doelpunt viel dan ook niet ten onrechte voor de tegenstander 0-1 en werd het nog geen 10 minuten later ook nog eens 0-2. Net kort voor tijd werd het gelukkig nog 1-2 door een beeldschone goal van de rechtermiddenvelder. Daarmee rustte SVZW g1. Na de thee was het meer een gevecht om de bal dan gebroederlijk voetbal. SVZW g1 domineerde en kreeg veel kansen. De 2-2 viel dan ook niet ten onrechte in de wedstrijd zelf en er was zelfs nog sprake van een overtreding waarvoor de scheids een strafschop aan ons had kunnen geven.  Deze keer werd de strafschop helaas niet gegeven terwijl in de 1e helft wel een overtreding van SVZW zijde werd bestraft. Beide ploegen vochten nog voor de 3de goal maar die bleef uit.  Onder toezicht van Jan de Voer bleef deze wedstrijd met overtredingen, gedram en soms wat ruzie toch op 2-2 steken en hadden beide ploegen na het laatste fluitsignaal ook een verdiende punt mee naar huis gekregen! Een terechte puntendeling voor de nummer 4 tegen de nummer 3. Na de wedstrijd hebben we gezellig met elkaar nog wat gedronken in de mooie SVZW kantine en daarna richting huis gegaan voor een welverdiende weekend

Bart Westera