Wedstrijdverslag SVZW F6 – Holten F4

Zaterdagochtend 14 november, 8.45uur, goed weer en echt gras. Het beloofde een interessante wedstrijd te worden tussen twee tegenstanders die op de ranglijst niet ver van elkaar af stonden.
Onze keeper Daan was vrijdag al ziek, maar wilde kostte wat het kost toch keepen, waarvoor hulde. Maar bij de warming-up werd hij steeds witter tot hij over moest geven en maar naar huis is gegaan.

Na overleg is besloten om onze noeste verdediger Stan te laten keepen. De wedstrijd begon en vanaf het begin was duidelijk dat Holten naar Wierden was gekomen voor 3 punten. We werden direct onder druk gezet, maar kwamen
daar goed onderuit door scherpe aanvallen van Jens en Dillon.
Lucas en Jairo zorgden voor de balaanvoer vanaf het middenveld, en Niels en Sylke hielden achterin de deur goed dicht. Keeper Stan bleek nog meer kwaliteiten te hebben dan alleen verdedigen, hij keepte namelijk prima.

Na een minuut of 5 kwamen we op voorsprong na een diepe bal van Lucas die Jens wegstuurde, hij kwam alleen voor de keeper en scoorde knap in de hoek, 1-0 een verdiende voorsprong. Het werd toch al snel 1-1 doordat er 1 jongetje van Holten F4 toch wel erg goed kon voetballen en keer op keer alleen door de verdediging soleerde. Hij scoorde ook de 1-2. Dat vonden we genoeg en besloten gas bij te geven waardoor het snel weer 2-2 werd door wederom Jens.

In de tweede helft hetzelfde beeld, twee teams die niets voor elkaar onder deden en het spel ging heen en weer. SVZW kwam op 3-2 door Lucas, maar er werd ook direct weer terug gescoord.
Keeper Stan werd geruild met Sylke die de handschoenen ter hand nam, en ook bleek te kunnen keepen.

Helaas was het pijpje een beetje leeg op het eind en scoorde Holten nog twee keer waardoor de einduitslag 3-5 was in het voordeel van Holten.
We hebben een mooie wedstrijd gespeeld met veel energie en doorzettingsvermogen. Ga zo door.

Geert Meijer