Achilles’12 D2 -SVZW D2 eindigt in 1-8

We begonnen de wedstrijd een beetje rommelig. Het leek wel of er nog zandmannetjes in de ogen zaten. Achilles kreeg daardoor een paar kansen in het begin, maar na 10 min. toch een goede aanval van ons, na een steekpass van Lars scoorde Guus de 0-1. In de 20 ste minuut kregen we een vrije bal op de 16 die er in 1 keer in werd geschoten door Sem Jager. In de 25ste minuut kreeg Achilles een penalty doordat Darius een tegenstander tackelde en de penalty ging er in (1-2).
Gelijk van af de aftrap hadden wij een snelle aanval waaruit Sem Jager de 1-3 maakte.
De 2e helft begonnen we met een goede aanval op links en na een pass van Lars kon Guus net niet scoren. Even later een pass van Matthieu op Sem Jager, die werd neergehaald door de keeper en Darius scoorde de penalty (1-4). Daarna een goede actie van Matthijs die aan de rechterkant 2 man voorbij ging en een mooie voorzet gaf op Lars die net niet scoorde. We voetbalden beter in de 2e helft en dat was te zien aan de kansen die we kregen. Bij een volgende aanval schoot Sem Jager de bal van afstand over de keeper en was het 1-5. Nu was er geen houden meer aan voor Achilles en nu maakte Lars uit een voorzet van Sem Jager de 1-6. De 1-7 werd ook weer gemaakt door Sem Jager op aangeven van Luuk. Voordat Matthieu de eindstand op 1-8 had gebracht, had Sam nog een mooi schot op doel die goed werd gepakt door de keeper. Jochem speelde een goede wedstrijd en van mijn vader moest ik in het verslag zetten dat de scheidsrechter goed heeft gefloten.

groeten Luuk