SVZW G1 bekert door

SVZWG1 is afgereisd zonder wissels naar vv s.e.h sportclub Heerde. De bekerpoule bestond uit vier teams waarvan sommige clubs hadden afgezegd. Met deze gedachten en 4 x  15 minuten voetballen zijn we na de voorbereiding en  het omkleden van ons hele team begonnen aan de 1ste wedstrijd.

We begonnen zonder wissels en onder leiding van Hans Timmerman en Alex Mengerink  goed, de eerste paar minuten waren gevaarlijk en hebben als svzw zijnde rederlijk veel kansen gecreëerd, het  eerste doelpunt kwam dan ook niet redelijk onterecht uit de lucht vallen. Door een insluipende aanval van de aanvaller en 2 middenvelders was 1 van de rode tegenstander teruggedrongen naar het doel en kon zodoende geen kant op en toen schoot hij op de lijn in eigen doel dit was dan ook het hoogte punt en daardoor hadden we binnen 15 minuten al 3 punten op zak met 1-0 voor .

Bij de 2de wedstrijd kwam Jan de Voer langs om svzw g1 aan te moedigen en te steunen naar de winst In de 2de wedstrijd kwam het zakelijke gedeelte SVZW G1 ook met 1-0 voor en kwam het door het missen van goede kansen door de tegenpartij ook goed weg, zodoende had SVZW G1  met enorm veel  moeite de 2de wedstrijd gewonnen. Er werd met name soms ook wel wat gevloekt of overtredingen gemaakt maar door goed positiespel (op de trainingen geleerd) houdt svzw g1 het veld breed en creëerde de tegenstander soms met moeite kansen (niet al te grootte wel messcherp & gevaarlijk als het erop aankwam).

De derde wedstrijd won svzw g1 ook weer als een herhalingsmoment, zakelijk met 1-0 en had zo na 3 wedstrijden 9 punten uit 3!

Toen kwam het op de laatste wedstrijd aan tegen de thuisclub maar svzw g1 zag er weinig gevaar in en won zo opnieuw zakelijk met goede kansen vanuit het  middenveld en met veel druk naar voren toe, we wisten met 2-0 te winnen. SVZW G1 haalde het maximale uit al zijn wedstrijden en heeft toptrainers: Hans Timmerman/Alex Mengerink/Jan de Voer.

In de poulefase werd er een nieuw systeem gecreëerd: SVZW G1 2.0 . Met dank aan alle supporters van SVZWG1 werd dit succes behaald, hartelijk dank! Hierna werd er in de kleedkamer geluid gemaakt zodoende te horen waar SVZW G1 ook weer stond met klanken als (wij staan bovenaan) en dankwoorden aan elkaar. SVZW G1 ging na een kleedkamerfeestje positief weer richting wierden svzw g1 is door in de beker na de poulefase. Onze dank aan alle trainers en de staf+overige spelers we spelen de volgende bekerronde in maart!

20151024_122347_resized2