31/10 topper Stevo B1 – SVZW B1

Zaterdag 31 oktober aanstaande speelt onze B1 de uitwedstrijd in Geesteren tegen koploper Stevo B1. SVZW is de nummer 2 in deze 1e klasse en in deze topper wordt beslist wie zich winnaar van de eerste periodetitel mag noemen. De “periodekampioen” heeft aan het eind van het seizoen recht om mee te doen voor promotie naar de hoofdklasse. De stand aan kop is ongekend spannend. Stevo staat 1 punt voor op SVZW. Stevo heeft het thuisvoordeel, SVZW daarentegen heeft het voordeel dat het tot nu toe ongeslagen is en hoopt natuurlijk via winst de periodetitel binnen te halen. Sterker nog, alleen winst levert de periodetitel op.

De wedstrijd begint om 12.30 uur in Geesteren en staat onder leiding van scheidsrechter B. Ginter.

De wedstrijd zal ruim voor aanvang van de wedstrijd van SVZW 1 tegen CSV Apeldoorn afgelopen zijn. Deze wedstrijd begint in Wierden om 14.30  Alle reden dus om (vooraf) onze B1 jongens te komen steunen in Geesteren!

Stevo - SVZW