D2 wint doelpuntenfestijn van BWO D2

Zaterdag 10 oktober stond de wedstrijd SVZWD2 tegen BWOD2 op het programma. Na de 9-2 overwinning op Heracles van vorige week hadden onze jongens weer goede moed om zaterdag thuis te willen winnen. Helaas moesten we onze vaste keeper Max missen want Max moest meedoen met de D1, maar gelukkig mochten wij Gires inzetten die z’n goal goed wist te verdedigen. Nieuwsgierig geworden na de afloop, lees gauw verder….

Na de aftrap wisten onze jongens al gauw op voorsprong te komen met de 1-0 van Sem Jager. Niet kort daarna was het een corner voor BWO en de 1-1 stond. Het werd 1-2, maar Guus wist de 2-2 te scoren. Vanuit een mooie opbouw van achteren wist Lars de 3-2 te maken waarbij onze trainer met een grote lach op z’n gezicht de opmerking plaatste “hier is op getraind” en als het dan ook nog lukt…….. .
Uit een corner van BWO scoorden hun de 3-3 en de 3-4 en met deze stand gingen we de rust in.

Tijdens de rust werden de puntjes nog even op de i gezet, de verdediging, bestaande uit Ferre, Darius, Jochem en Derk-Jan stonden hun mannetje, op het middenveld wisten Luuk, Sam en Sem Jansen het spel te controleren en in de voorhoede konden Matthieu, Matthijs, Guus, Marijn, Sem en Lars elkaar goed vinden.

Kort na rust was het Marijn die de 4-4 maakte. Even daarna zag Matthieu dat de keeper van BWO ver uit z’n doel was en bedacht zich geen moment, met een afstandsschot stond de 5-4 genoteerd, even later de 6-4 van Marijn en tot slot de 7-4 van Sem Jager.
BWO wist de eindstand nog om te zetten in 7-5, maar de overwinning was voor onze jongens en de 3 punten zijn binnen.

Mede dankzij het ‘samenspel als team’ hebben jullie een mooie wedstrijd laten zien. Ga zo door jongens, dan komen jullie er wel.

De groeten van de supporters van D2