D1 wint met 4-1 van WVV’34 (foto’s)

Zaterdag 10 oktober moest SVZW D1 aantreden tegen WVV 34 uit Hengelvelde.

Ondanks de lage stand op de ranglijst zeker geen gemakkelijke tegenstander. We moesten waken voor onderschatting en gezien de eerste helft – die we met een 0-1 achterstand – afsloten – was dat niet helemaal gelukt. Gelukkig werd in de 2e helft één en ander door de trainer en de spelers rechtgezet hetgeen resulteerde in een mooie 4-1 overwinning.

SVZW D1 doet het tot nu toe goed in de 1e klasse met 4 gewonnen wedstrijden, één gelijkspel en een verliespartij tegen tegen titelkandidaat Den Ham D1.

Volgende week een uitwedstrijd tegen MVV uit de Harbrinkhoek, een tussenronde in de beker thuis tegen Hulzense Boys D1 om vervolgens te richten op DE derby tegen Juventa D1 op zaterdag 31 oktober a.s. om 10.00 uur thuis. U bent allen van harte welkom om onze jongens aan te moedigen.

Huisfotograaf Henk Steen heeft tegen WVV ’34 veel foto’s gemaakt. Bekijk snel de fotoreportage!

D1