SVZW G1 wint ruim van ON G1

SVZW G1 begon slecht aan de competitie met een 1-6 nederlaag tegen ATC. De consequenties waren duidelijk .ze moesten als team  bij oranje nassau g1 winnen om mee te strijden om de bovenste plekken binnen de competitie Eenmaal bij oranje nassau  g1  begon de wedstrijd .van twee kanten .bij oranje nassau g1  heel sterk op de linies en het middenveld .en bij oranje nassau g1 puur op de aanval .svzw g1 domineerde in de eerste paar minuten.en had onder leiding van toezicht Hans timmerman en Alex Mengerink en supporter  Jan de voer  vele opgelegde kansen en scoorden daardoor ook met vloeiende aanvallen   al zo snel als mogelijk de 0-1 binnen en werd binnen een mum van tijd het ook nog 0-2 ,0-3,0-4 en zelfs nog 0-5 .En door even niet op te letten nog 1-5 bij rust iedereen bij svzwg1 kant was onder de indruk van het goeie samenspelen hadden de intenties gezet op meer. Na de rust werd het wat compacter en had svzw g1 de 1-6 al op de slof en zelfs nog de 1-7/ 1-8 /1-9 en bij een goeie combinatie werd het zelfs nummer 10  – / 1-10 oranje nassau was aan het drukken kreeg nog wat opgelegde kansen maar daar bleef het bij ze kregen nog wel een penalty doordat 1 van de oranje nassau g1 spelers onderuit werd gehaald in het 16 meter gebied  de bal ging erin en het was 2-10. Dat was meteen ook de einduitslag van oranje nassau g1-svzw g1. De scheids floot voor het einde en svzw g1 ging zegevierend terug naar Wierden.

Bart Westera