SVZW 2 wint thuis van VVOG

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen van SVZW 2 werd gespeeld tegen VVOG 2 uit Harderwijk. SVZW 2 kende nare herinneringen van vorig seizoen aan deze tegenstander, er werd 2 keer verloren van de groen-witten en dat wilde SVZW 2 graag rechtzetten.

In de eerste helft speelde SVZW 2 ontzettend sterk met volle druk vooruit, VVOG 2 had hier geen antwoord op. De ruststand had wat hoger moeten uitvallen, maar het bleef steken op een 3-0 voorsprong voor SVZW, doelpunten van Dries Buimer, Janick Morsink en Jannick Meijer.

De 2e helft begon ook goed voor SVZW 2, al na 10 minuten lag de bal in het netje en werd een veilige 4-0 voorsprong op het scorebord gezet door Matthijs Witten. Of was dit niet veilig genoeg? In de 70ste minuut scoorde VVOG namelijk de 4-1, maar gelukkig leken de Harderwijkers niet te geloven in een comeback ondanks het doelpunt. Dit werd totaal anders toen in de 80ste minuut een verkeerde terugspeelbal van SVZW 2 werd binnengetikt door de spits van VVOG, 4-2. Gelukkig kon SVZW 2 daarna redelijk standhouden, maar moest in de allerlaatste seconde van het duel nog een tegendoelpunt incasseren. Een lage corner van VVOG werd volledig gemist door alles en iedereen bij de eerste paal, waardoor er simpel gescoord kon worden door de man bij de 2e paal, 4-3.

Het was afzien de laatste minuten, maar SVZW 2 heeft in haar eerste wedstrijd een overwinning geboekt, 4-3 thuis tegen VVOG 2.