Afscheidswedstrijd Michiel Achterhoek

AFSCHEIDSWEDSTRIJD MICHIEL ACHTERHOEK 22 MEI 2015,

Na een kleine 20 jaar waarvan 14 jaar op topamateurniveau komt er na dit seizoen een einde aan de sportieve carrière van keeper Michiel Achterhoek.  Een aantal collega’s uit die periode vonden dat dit niet ongemerkt voorbij mocht gaan en heeft de koppen bij elkaar gestoken. Besloten is een afscheidswedstrijd voor hem te organiseren tussen teams  van Stevo waar hij 6 jaar voor uit kwam en SVZW waarin hij 8 jaar het doel verdedigde.  De spelers en de staf van de teams heeft Michiel zelf uitgezocht en worden gevormd door spelers uit die periodes bij Stevo en SVZW.   De afscheidswedstrijd wordt aanstaande vrijdag 22 mei gespeeld op het sportpark het Lageveld te Wierden.  Komt allen om er een mooi afscheid voor Michiel van te maken.  De wedstrijd begint om 19.30 uur. Na afloop is er een gezellig samenzijn in het clubhuis van SVZW.

achterhoek