SVZW 6 kampioen!

Op de dag dat Johan Cruijff zijn 68e verjaardag vierde, had ons 6e elftal de primeur door als eerste elftal van de Zwaluwen kampioen te worden van het seizoen 2014/2015.

Een 1-3 overwinning in Vroomshoop bezorgde het team van trainer Jan-Willem Rozema de kampioensschaal. Een decennialang was dit team bekend als het 8e elftal, na het kampioenschap van 2012/2013 werden zij omgetoverd tot het 6e elftal.

Na een seizoen wennen in de 5e klasse, mogen we spreken van een afgetekend kampioenschap, 17 van de 18 wedstrijden werden winnend afgesloten.

Waar Paauwe Installaties op ons voetbalshirt prijkt, bedanken we uiteraard ook onze trouwe sponsoren DAC Electric en Bakkerij Kamphuis. Daarnaast gaat onze dank uit naar v.d. Bosch Beton en Nijwa (en chauffeur Bert Nijeboer) voor het mogelijk maken van de ereronde door Wierden.

Zonder sponsoren Tijhof Partyservice, het bestuur van SVZW en Nijhof-Wassink waren we alleen maar hongerig en dorstig gebleven, grote dank.

Uiteraard werd (SVZW) café Vloedbeld uitgekozen om het feest te vieren, ook hier gaat onze dank naar de (anonieme) gevers van enkele rondjes!

Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen van dit succesvolle vriendenteam, volg ze dan via Twitter: @svzw_6

Met vriendelijke groeten, mit freundlichen Grüßen, with kind regards,

Frank Schutteman