16 mei: Bekerfinale SVZW 2 – DZC’68 2

Gisteren kon u op deze website lezen dat SVZW 2 zich afgelopen dinsdag voor de derde maal in vijf seizoenen heeft geplaatst voor de bekerfinale. Gisteravond vond de andere halve finale plaats tussen DZC’68 en Sparta Nijkerk. Naast het feit dat de heren van 2 benieuwd waren wie hun tegenstander zou worden, is het natuurlijk mooi om die finale in eigen huis te spelen, net als de voorgaande twee edities in 2010/2011 en 2011/2012. Door het feit dat ons tweede de halve finale uit moest spelen bij DTS, was het zo dat als DZC (thuis spelend) zou winnen van Sparta. SVZW het thuisvoordeel voor de finale automatisch toegewezen zou krijgen.

Al voor het eindsignaal was duidelijk dat dit het geval zou zijn, DZC nam een serieuze voorsprong op Sparta (eindstand 5-2)! De bekerfinale zal op 16 mei gespeeld worden op Sportpark ‘t Lageveld! Het 1e is op die dag in ieder geval vrij van verplichtingen, ook wanneer zij de nacompetitie nog weten te bereiken, een goede reden om de bekerfinale voor reserve-elftallen in uw agenda te noteren en de toekomst van de Zwaluwen te steunen in de strijd tegen DZC’68 2!