SVZW C3 speelt gelijk tegen Luctor C2

Vandaag stond Luctor et Emergo C2 – SVZW C3 op het programma.
We moesten een paar punten meenemen naar Wierden om weer terug te komen in de competitie.

Luctor mocht de aftrap nemen. Ze speelde de bal goed rond. Een aantal schoten hier en daar.
SVZW kreeg een corner. Stef mocht de corner nemen. Hij gaf de bal voor en de bal ging langs veel mensen maar Ritchie kopte de bal erin en het was 1-0. We waren blij maar de wedstrijd was nog lang niet afgelopen.
De eerste helft was SVZW ook beter en dat was ook aan de stand af te lezen. Luctor gaf vaak lange ballen aan de aanval. maar het was ze  nog niet gelukt om te scoren. De scheids floot af voor de 1e helft.
SVZW nam de aftrap. Luctor was in de 2e helft sterker geworden, zij wouden ook winnen.
Toen kwam de bal diep naar de spits die 1 op 1 met de keeper Thijs aanging. Maar de aanvaller kwam gevaarlijk in het het was een vrije trap voor SVZW. Het spel ging verder. De bal kwam weer diep en de aanvaller was langs de keeper. 1 verdediger rende snel naar het doel om de bal hopelijk nog tegen te houden. De aanvaller schoot en de verdediger Luuk was net optijd en kon de bal van de lijn houden. We moesten iets feller gaan spelen.
Er werd goed gevoetbald aan beide maar Luctor speelde iets beter. De bal kwam bij de aanvaller die schoot en hij ging erin! Daar kon de keeper Thijs niets aan doen het was een mooi geplaatst schot.
Het stond 1-1 op het scorebord. Er kwam een voorzet van ons en Ritchie schoot hem erin.
Maar de goal werd afgekeurd want het was buitenspel. Job had ook nog een kans maar werd neergehaald in het penaltygebied, maar de scheids floot niet voor een penalty en de bal was voor Luctor. Die mocht later ook een corner nemen. de bal kwam voor er werd veel geduwd in de 16 meter gebied. En toen kopte een aanvaller hem erin 1-2?
Nee de scheids floot de goal af want hij zag juist dat de aanvaller leunde op de verdediger zodat hij meer kracht had om te springen, het was een overtreding. Goed gezien door de scheidsrechter die heel goed floot in de wedstrijd.
Er kwamen nog 3 minuten in het spel. Nog een aantal kansen voor Luctor maar die gingen er niet in.
De scheids floot af. Het was een zwaar bevochten wedstrijd. We namen 1 punt terug naar Wierden.
We waren er tevreden over,
Ook nog complimenten voor de scheids die heel goed floot.