SVZW E1 – Hulzenseboys E1

Zaterdag 28 maart stond de thuis-wedstrijd tegen de Hulzense Boys op het programma.
De jongens hadden er zin in en hoopten vandaag de 3 punten binnen te halen.
Gedreven en zeker van zichzelf begon SVZW met de wedstrijd. Echter, de eerste 10 minuten waren het meer de Hulzense Boys die de aanvallen inzetten en probeerden druk te zetten op onze jongens. Gelukkig konden ze dit niet lang volhouden en zo werd de 1-0 en niet lang daarna de 2-0 gemaakt.
Al gauw antwoordden de Hulzense Boys met de 2-1, maar dit lieten onze jongens niet zo maar gebeuren en zo wist de wedstrijdbal nog diverse malen het net van de tegenstander te bereiken en dit resulteerde in een 7-1 eindoverwinning.

Zo zag je in verloop van de wedstrijd dat, wanneer onze jongens lekker gingen voetballen, ze elkaar weer wisten te vinden en dat het samenspel resulteerde in een mooie, verdiende overwinning. Wederom dankzij de trainer, die zich vreugdevol uitte bij het vallen van een doelpunt “JOEHOE”, en die bij het nemen van een corner niet 1x, niet 2x, maar wel 3x tegen de jongens riep : “Zorg dat je er komt” hebben de jongens de 3 punten binnengehaald !

Het wedstrijdritme komt weer terug en daarom heel veel succes en doelpunten gewenst bij de eerstvolgende wedstrijd op zaterdag 11 april a.s. bij DOS’37 in Vriezenveen, wij zijn er weer bij !

Namens de supporters van E1