SVZW E1 – Nieuwleusen E1 (4-4)

Zaterdag 21 maart 2015: SVZW E1 – Nieuwleusen E1 (4-4) 

Gelijkspel tegen de koploper.

Deze ochtend viel de regen met bakken uit de lucht. Maar dat deerde de spelers van SVZW E1 en Nieuwleusen E1 helemaal niets.  Vooral in het begin van de wedstrijd was het Max die een aantal keren het doel vrij hield van de bal. Door een mooi samenspel  in de voorhoede kwam SVZW op 1-0. Maar iets later kwam daar toch de gelijkmaker.  Ondanks de gemiste kansen op het doel, wist SVZW door een mooi genomen corner toch de 2-1 te regelen. Ook volgde na de rust de 3-1.  Maar helaas kwam Nieuwleusen ook leuk uit de hoek en zorgde voor de 3-2 en 3-3. SVZW liet dat niet op zich zitten en veroverde nog een doelpunt. 4-3. Helaas viel in de laatste minuten dan toch nog de uiteindelijke gelijkmaker voor Nieuwleusen.  4-4. Het was een zeer spannende maar mooie wedstrijd en we gaan er van uit dat we vanaf nu in ieder geval net een doelpuntje meer hebben dan de tegenstanders! Succes boys!