SVZW E2 wint uit bij De Zweef

De Zweef E2 – SVZW E2

Zaterdag morgen21 maart de lente is begonnen en het regent pijpenstelen, we moesten ons om 10.00 uur verzamelen bij de kantine. In kolonne gingen we richting Nijverdal waar gelukkig niet regende en de zon begon te schijnen.

Onze trainer Maurits  was ´s morgens al vroeg wakker en is meestal al een goed voorteken, we mochten op een schitterend mooi kunstgras veld speciaal voor pupillen voetballen, er werd gelijk lekker gevoetbald, onze middenvelders Luuk,  Matthijs,  Chris en Jur hadden het middenveld goed onder controle, onze spitsen de neven Koen en Boaz knalden er lekker oplos, onze verdedigers Tim en Jochem hadden er ook zin in en natuurlijk onze keeper Gires stond ook lekker te keepen met een paar mooie reddingen ging het perfect , de score verloop ging mooi gelijk op. In de laatste paar minutn  hadden wij net iets meer condititie over, wij konden met onze mooie combinatie voetbal nog met even het winnende doelpunten maken, einduitslag 3-4  Jongens het was een mooie wedstrijd. a.s. zaterdag om 08.30 uur spelen we thui s.

 

gr Martin