SVZW G1 wint van rigterbleek g3

SVZW G1 wint van rigterbleek g3 .en voetbalt  zich naar een goede reeks

Het Wierdensche g-team is om 11:45 afgereisd naar Enschede. De tegenstander was Rigtersbleek g-3 .Svzw g-1 was zich niet bewust van de verbouwing rondom de kleedkamers en moest zich toen ze er aankwamen.om kleden in een soort van kerk waarin een gymzaal zich bevond. Niet iedereen was daar dan ook even blij mee. Na het omkleden richten we naar het veld toe om te voetballen tegen Rigtersbleek g-3 in de 1 ste helft ging alles naar wens van Svzw g-1 kant  en binnen 5 minuten was het dan ook al 1-0 ! Er waren goede afspraken gemaakt en nagekomen. Hierdoor ontstond nog geen 10 minuten later ook de 2-0 die dan ook wel erg knullig gegeven werd aan Svzw g-1 door het vertrouwen van Svzw g-1 werd er door tactische inzicht met een counter aanval het ook nog eens 3-0. De keeper van Svzw was erg goed aanwezig in de wedstrijd. De 4-0 kwam dan ook door een counteraanval ten opzichte van de tegenstander goed aan bod ! Het was daarna meteen ook rust . Het regende kansen en regende opzich ook al in Enschede. Na overleg begon het Wierdensche g-team aan dezelfde kant en koos Rigtersbleek g3 het doel. Door de vele wisselingen door was er tactisch weinig te bemoeien in het feit hoe Svzw g1 verder voetbalde hierbij vanuit een aanval werd het ook nog 5-0 en 6-0 en met de kers op de taart ook nog een 7-0 .  Hierna heeft de scheidsrechter afgefloten en kon Svzw g1 met 3 punten en 7+ doelpunten en de keeper die de 0 hield met een goed gevoel terugkeren naar Wierden. SVZW doet goede zaken voor de beste 3 plekken rondom bovenin de competitie!