Doelpuntenfestijn bij SVZW F1 – NEO F3

Doelpuntenfestijn bij SVZW F1 – NEO F3
Na de goede overwinning op DETO F3 vorige week zaterdag, speelden de jongens vandaag tegen een oude bekende; NEO F3. Dit team was in de najaarscompetitie met een 2-3 overwinning naar huis gegaan. Tijd voor revanche!

Op het hoofdveld van SVZW werd om half 9 afgetrapt. NEO F3 kwam wat beter uit de startblokken en de 0-1 viel uit een corner. Het was Thijs Nijeboer die na een goede actie van Ruben Meijerink met een mooie knal in de bovenhoek voor de gelijkmaker zorgde. De 1-2 en de 2-2 komen op dezelfde manier tot stand als de 0-1 en 1-1, waarbij Thijs dit keer de bal van Rutger Span ontving.
Na de 2-2 ging de wedstrijd gelijk op, maar toch was het NEO dat ging rusten met een 2-3 voorsprong. De aanvaller van NEO maakte zijn 3e treffer; een zuivere hattrick dus!

Na de rust gingen de jongens op zoek naar de gelijkmaker. Helaas vielen de doelpunten eerst nog aan de andere kant en liep NEO uit naar een 2-5 voorsprong. De jongens gaven de moed echter niet op en kwamen heel sterk terug, eerst was het Milan Dikkers die de 3-5 binnentikte. Vervolgens was het Mees Meijer die vanaf achteruit aan een rush begon en met een strak schot de 4-5 aantekende. Het geloof was terug en na eerst een grote kans te hebben gemist, schoot Thijs Nijeboer direct vanuit de daaropvolgende corner raak, 5-5! Ook zijn 3e treffer van vandaag.

De jongens gingen door voor de overwinning, maar het was NEO dat scoorde (5-6) en met nog een paar minuten op de klok leek dit ook de eindstand te worden. In de laatste minuut kregen de jongens nog een corner en daaruit scoorde Ruben Meijerink, 6-6! Dit was ook direct de eindstand.

Een geweldige comeback van onze jongens. Waar ze een halfjaar geleden misschien het hoofd zouden laten hangen, vochten ze zich nu wel terug! Een prima ontwikkeling!

Met dit gelijkspel blijven de jongens bovenin meedoen. Aanstaande zaterdag spelen de jongens thuis tegen DOS’37 F2. Wilt u ze aanmoedigen, dan bent u om half 9 van harte welkom.