Rohda Raalte E1 – SVZW E1: net niet!

Rohda Raalte E1 – SVZW E1: net niet!

De winterstop is voorbij. De jongens hebben er zin in! Op naar Raalte. Helaas heeft ook Rohda er weer zin in. De verdediging van hen staat als een huis. Het lijkt alsof onze jongens nog even moeten wakker worden uit de winterslaap. Uit een mooie snelle aanval wordt het 1-0. We proberen wel wat terug te doen, komen wel voor het doel van Rohda, maar helaas nog geen doelpunt. Het lukt allemaal net niet. Vervolgens kent de scheidsrechter een penalty toe aan Rohda. Maar wij hebben een hele goede keeper: het schot wordt gestopt. Voor de rust kent de scheidsrechter nog een vrije trap toe aan Rohda. Deze gaat er met een beetje geluk aan hun zijde en pech aan onze zijde wel in. De rust wordt gehaald met 2-0 achter. In de rust een goed gesprek! Wij openen sterk met een doelpunt 2-1. Helaas ziet de scheidsrechter daarna geen overtreding op onze spelers en schiet Rohda 3-1 binnen. We blijven het wel proberen, maar helaas wordt het nog 4-1. Opnieuw met pech aan onze zijde. Deze wedstrijd heeft ons weer wakker gemaakt. Ook na de winterstop moet er hard gewerkt worden. Dan kan de mooie reeks winsten van voor de winterstop een net zo mooi vervolg krijgen. Rohda heeft uiteindelijk verdiend gewonnen, maar het had ook andersom kunnen zijn. Volgende week weer een sterke tegenstander met een zeer goede verdediging. We weten wat ons te doen staat.