Opnieuw winst voor SVZW E1

Heino E1 – SVZW E1

Zaterdag 6 december, de laatste wedstrijd voor de winterstop staat op het programma en onze jongens hebben er zin in want ze hebben nog wat goed te maken, de thuiswedstrijd tegen Heino resulteerde in een 1-2 verlies, dus…..een revanche zou niet gek zijn.

Helaas kon Ferre er vandaag niet bij zijn omdat hij ziek was, dit vonden de jongens heel jammer voor hem en dit betekende dat er helaas niet gewisseld kon worden, dus allemaal met volle kracht vooruit.  De opstelling voor die dag was Maxi Miliano op goal, Dario in de verdediging,  Lars in de verdediging, Sem Jansen middenveld, Dirk-Jan rechts middenveld, Matthieu links middenveld en Sem Jager in de spits.

In het begin zetten onze jongens direct druk en Heino reageerde hierop terug. De eerste corner voor ons werd door Dirk-Jan genomen, Sem Jager stapte over en Matthieu schot op goal, helaas.  Even later wist Matthieu met een mooi afstandsschot de 0-1 te maken. Tot de rust bleef het deze stand.

Na de rust een directe aanval van ons en Sem Jager weet de 0-2 te maken. Een duidelijk verschil in voetballen na de rust was te merken, onze jongens wisten elkaar weer te vinden en al voetballend ‘met elkaar’ wist Sem Jager de 0-3 te maken, Sem Jansen de 0-4, Dirk-Jan de 0-5, en toen was het de beurt aan Heino, zij maakten de 1-5 en gauw daarna de 2-5, maar uiteindelijk wist Matthieu de eindstand met een afstandsschot op 2-6 te zetten. Dankzij het goede verdedigingswerk van Lars en Darius (onze slidingman) en het keeperswerk van Max wisten we onze overwinning te behouden.

Laten we ook onze interim (mental) coach Jasper niet vergeten die weer met volle overgave en enthousiasme de jongens heeft aangemoedigd.

Nu allemaal even genieten van de winterstop maar dan weer op dezelfde voet verder gaan, want als ouders en toeschouwers is het elke week weer volop genieten en jullie doen het geweldig !

Monique Jager