Sensationele winst SVZW E1

Overwinning op koploper Vroomshoopse Boys E1 door SVZW E1   (0-1) 

Afgelopen zaterdag moest SVZW E1 een belangrijke wedstrijd spelen en wel tegen de koploper Vroomshoopse Boys E1. Toch wel heel spannend daar in Vroomshoop!

Vroomshoopse Boys is niet zomaar een tegenstander. In de beker hebben we al tegen hen gespeeld. Toen wonnen we met 4-3. Dit was voor de Boys het eerste verlies in ruim een jaar tijd. In competitieverband hebben ze in 1,5 jaar geen wedstrijd meer verloren. We wisten dus dat we een sterke en gemotiveerde tegenstander konden verwachten. Dit in ons achterhoofd meenemend begonnen we aan de wedstrijd.

Het waren dan ook de eerste paar minuten waarin afgetast werd hoe deze wedstrijd met elkaar te gaan spelen. De jongens gingen voor alles wat hun geleerd was door hun trainer Arjan Bartels. Jammer dat hij hierbij niet aanwezig kon zijn. Hij had tevens aangegeven de jongens te trakteren bij een overwining, dus wat doe je dan? GAAAAANNN!!! Ze hebben echt alles gegeven, hetgeen resulteerde in een einduitslag van 0-1! Derkjan gaf een mooie voorzet waardoor Darius het winnende doelpunt maakte met een kopbal!

Wie zeker niet vergeten mag worden is onze keeper Max. Wederom een reddende engel!!! Jongens hou dit vol! We zijn op de goeie weg! Succes……………….

foto vr  boys (2)