E2 verdient punt bij HHC E2

Opgetogen vertrokken we zaterdag naar Hardenberg. Ondanks onze positie in de competitie (een na laatste) en de positie van HHC E2 (vijfde) hadden we er veel zin in en zat de sfeer er goed in. Dit bleek ook snel en kwam dit dan ook in het spel tot uiting. Er werd er goed gespeeld. Fanatiek en goed overspel. HHC werd weinig ruimte gegeven om in hun spel te komen. In de 15de minuut werd dit uitbetaald. De corner werd fantastisch ingekopt door Luuk 0-1.
Het spel golfde op en neer. Beide partijen kregen kansen. De goede verdediging van Jochem, Tim en Chris voorkwamen dat de tegenstander gevaarlijk kon worden. En als ze toch de verdediging passerden dan kwamen ze onze rotasvaste doelverderdiger, Gires tegen. Hij keepte weer weergaloos. Het middenveld, Jur, Luuk en  Koen zorgden ervoor dat het veld klein bleef en dat HHC weinig speelruimte kreeg. Het spitsenduo Mathijs en Boas maakten het HHC erg moeilijk. In de 20ste minuut kreeg Koen een mooie bal aangespeeld van een van de spitsen. Een snelle rush naar voren en een enorme knal …  0-2. De spaarzame kansen die we kregen hebben we goed benut. HHC daarentegen sprong slordig met hun kansen om. de 23ste minuut werd er door HHC op de paal geschoten. We gingen de rust dus in het een positief doelsaldo 0 – 2. Ook in de tweede helft waren SVZW en HHC gelijkwaardig. De vermoeidheid begon wel wat parten te spelen. HHC kreeg wat meer ruimte om te spelen. In de 30ste minuut was het dan ook raak 1-2. Na nog wat kansen over en weer (wel wat meer kansen voor HHC) was het in de 45ste minuut weer raak 2-2.  De laatste minuten werd met goed voetbal de 2-2 vastgehouden. Het fluitsignaal klonk en we hadden 1 punt uit Hardenberg weggehaald. We waren dan ook dik tevreden. Goed spel en ook nog een punt bij de nummer 5 gehaald!