SVZW G1 verliest 3 dure punten

SVZW G1 verliest 3 dure punten thuis aan oranje nassau g1

Het SVZW G1 team speelde thuis om 12:30 tegen oranje nassau g1 .het begon heel vel en in de wedstrijd viel de 0-1 al snel toen de verdediging op kijken stond .niet heel veel later uit een counter aanval viel voor oranje nassau ook de 0-2. het was aan svzw g1 kant niet best .maar door onze spits werd het nog 1-2 waarbij de verdediging van oranje nassau gekeken was.maar nog voor de rust viel voor oranje nassau g1 de 1-3 daarmee rusten svzw g1 en oranje nassau g1 ook .in de 2de helft na rust kwam onze spits tot een goeie aanval en maakte de 2-3 .svzwg1 kreeg hoop maar die hoop verdween snel toen de 2-4 viel.het was aan svzwg1 kant ook wel een beetje op maar een goal van svzw g1 kant maakte de hoop nog een beetje goed 3-4 .bij de laatste tien minuten was het billenknijpen van wat er ging gebeuren .maar zat svzw g1 ook niet mee en de 3-5 viel voor oranje nassau g1 en daarmee was de wedstrijd in wierden gespeeld .svzw is daarmee vergeten om de punten in de competitie uit te bouwen .maar oranje nassau is de verdiende winnaar en is daarmee koploper met 2 punten voorsprong!