SVZW G1 koploper na winst op Rigtersbl​eek

Het Wierdens g-team heeft zaterdagmiddag thuis gespeeld tegen Rigtersbleek g3  .het begon met een 0-1 achterstand waarbij de goal ook meer dan terecht het net in ging .Maar svzw g1 gaf de moed en hoop niet op .uiteinderlijk kwamen svzw g1 dan ook verdiend op 1-1 en maakten ook al zo desondanks de 2-1 /3-1/4-1/5-1/en 6-1 .Door de snelle voorsprong had rigtersbleek g3 2 man erbij in gedaan na de rust en viel gauw te zien dat het spel op en neer golfde .positiewisselingen etc .uiteinderlijk werd het een monsterscore van 11-4 winst .het duel had veel te bieden eigen goals .snelle counteraanvallen en met name enorm goeie inzet aan beide kanten .na het laatste fluitsignaal bleek het bekend te worden dat we desondanks de monsterscore van 11-4 gewonnen werdt de concurentie punten lieten vallen in almelo en daardoor o.n gewonnen heeft van fc neede met 5-4 is het wierdens g-team momenteel koploper