SVZW E1 – Rohda Raalte E1

Wedstrijdverslag  4 oktober

SVZW E1 — Rohda Raalte E1

Zoals altijd hadden de jongens van E1 zin in een mooie wedstrijd. Na een paar keer net verloren te hebben en gelijkspel waren ze nu gebrand op een overwinning. De voorbereidingen waren getroffen; intensieve trainingen van Arjan Bartels, de nodige peptalks  en ook heel belangrijk  ” iedereen had zijn voetbalschoenen bij zich” !

De jongens van Rhoda Raalte maakte tijdens de warming up al indruk, door de strakke ballen die werden geschoten. Dit kon wel een  heel spannende pot worden!

Daar was het fluitsignaal van onze scheidsrechter Wouter Grendelman. Rohda ging gelijk goed van start. En na 5 minuten viel voor hun dan ook de eerste goal. (0-1). Even slikken en weer door. Daarna volgde er een corner voor onze jongens . Matthieu zet voor en Sem Jager tikt hem er in (1-1). Rohda Raalte ging weer in de aanval en schopte de bal nog maar net over het doel. Nog een mooie aanval Van Rohda die werd gestopt door Max, die daarna gelukkig ook een vrije trap wist af te wenden.

En zo gingen we met een tussenstand van 1 tegen 1 de rust in.  Even wat water en weer een peptalk van Jasper van Arnhem . Doet altijd wonderen.

In het begin van de tweede helft kreeg Rohda weer een vrije trap die Max goed tegengehouden heeft. Na 5 minuten  kwam Sem Jager voor bij de keeper en wist hij de bal met een lopje over de keeper in het doel te krijgen (2-1) . Niet veel later viel de 3-1, op een voorzet van Matthieu schiet Sem Jager weer de bal over de keeper. Maar RR laat het er niet bij zitten en maken toch nog de 3-2. De spanning aan de kant is enorm! Maar weer komt daar een mooie aanval opgebouwd vanuit achter via Ferre en Sem Jansen en weet nu Derk-Jan te scoren (4-2) . Nog een corner voor Rohda  maar de verdediging met Darius weet hier wel raad mee. Daarna volgt er nog een corner van ons. Lars neemt de corner en Matthieu schiet hem er in (5-2).

Een verdiende overwinning voor onze jongens E1! Ga zo door!

Esther Hospers-Uwland