Ruime overwinning voor SVZW C1

SVZW C1 trad afgelopen zaterdagmorgen om 10.45 uur aan tegen Vroomshoopse Boys C2. Nadat de eerste wedstrijd tegen Hardenberg ’85 in een thuisnederlaag (2-4) uitmondde, hebben de jongens zich de afgelopen competitiewedstrijden herpakt en de laatste 4 wedstrijden gewonnen. Vorige week werd DOS’37 C1 met 3-0 naar huis gestuurd. Onder een stralende zon en voor de tijd van het jaar heerlijke temperatuur werd iets voor elf uur afgetrapt. Na 10 minuten stond er al een 0-2 op het scorebord. Gedreven gingen de Zwaluwen verder en werd het een wat eenzijdige wedstrijd. Bij rust stond het al 0-6. Na de pauze pakten de Zwaluwen de draad weer op en werd een monsterscore op het bord gezet. Hoe sneu ook voor de tegenstander, die toch echt wel zijn best deed, SVZW was echt een maatje te groot. Uw verslaggever heeft helaas niet bijgehouden wie er allemaal heeft gescoord maar wil voornamelijk een compliment maken voor de samenwerking in het team en de gedrevenheid om ook bij een ruststand van 0-6 door te gaan. De uiteindelijke uitslag is 0-16. Volgende week maken we ons op voor de thuiswedstrijd tegen Stevo C1. Om 10.45 uur verwelkomen we u graag aan de rand van het veld.

Henri Kippers