SVZW G1 wint van nieuwkomer Vogido

Het wierdensche g-team heeft om 12;30 uur afgetrapt tegen nieuwkomer vogido g1g . Vogido won de toss en koos het veldbezeting, waarbij svzw g-1 mocht beginnen met aftrappen. Al na de aftrap was er met een combinatiespelletje met koen  , jeroen en bart waarbij jeroen  voorgaf  op koen die vervolgens de bal hoog naar eric toe kopte en daarbij binnen 1 minuut eric het al 1-0 van maakte. Niet gauw daarna in het 16 metergebied werd  koen onderuitgehaald waardoor eric de strafschop opeiste en de 2-0 maakte. Met vele combinatiespelletjes van ons in de 1ste helft bleef het maar voor heel svzw knokken en kreeg het zelfs nog een tegenstoot van vogido die prachtig de goal uitspeelde 2-1. Er werd bij vogido dan ook meer gezeurd dan gevoetbald, ook bij sommige overtredingen reageerden van het wierdense g-team ook wel eens wat mensen, maar door koelbloedigheid stonden we desondanks  nog overeind! Daarbij voor de 1ste helft nog afgelopen was het ook nog eens 3-1 werd door eric. Na de 1ste helft leek vogido een kopie te maken van het wierdense team en vloog door het combinatiespel de 3-2. Met hete adem in onze rug en de zon tegen bleven we maar knokken en knokken met name waren en heel veel kansen aan beide kanten tot aan toe waarbij de 3-3 laat staan 3-4 ook niet onmogelijk werden voorgehouden! Schot over, schot naast, bal centimetertjes over. In de 2de helft was er zelfs nog een overtreding gemaakt  waarbij leon de bal pikant naar het doel toewerkte en met centimeters geluk de bal nog wegkwam. Lennard die de bal ook vooruit bij het doel centimers miste om de bal in het doel te raken waarbij het aanraken genoeg potentie had tot een doelpunt die niet viel er werd knetterhard verdedigd door arnaud jeroen weiden en jeroen gottenmaker, hardhandig en met geluk dat de bal via hoekschoppen van vogido er niet in ging! Al met al na 60 minuten heeft svzw g-1 op de valreep en met knokwerk en sluwheid gewonnen, het was dan ook meer geluk dan wijsheid !