SVZW F1 – Twenthe Goor F1

Na de nederlaag tegen SV Enter F1 vorige week speelden de jongens van SVZW F1 tegen Twenthe Goor F1. Zij hadden de 1e wedstrijd gewonnen.

Helaas moesten we Milan Dikkers missen deze wedstrijd, want door een ongelukje zat hij een week in het gips. Gelukkig konden we gebruik maken van Jelte Grooten uit de F3. Langs deze weg willen wij Jelte hartelijk danken!

In de eerste helft waren de betere kansen voor SVZW, maar helaas werden deze kansen niet verzilverd. Twenthe Goor wist ook niet te scoren en was de ruststand 0-0. In de 2e helft ebden de krachten langzaam weg bij SVZW, waardoor Twenthe Goor de betere kansen kreeg. Een aantal kansen werden nu wel verzilverd en zo liep de score op naar 0-4. Ruben Meijerink zette de eretreffer op het scorebord en Twenthe Goor zorgde nog voor de 1-5!

Op basis van de 1e helft had er meer ingezeten, maar de jongens hebben een prima inzet getoond en bij vlagen werd er ten opzichte van vorige week al weer beter gevoetbald.

Aanstaande zaterdag gaat SVZW F1 op bezoek bij SC Markelo F1.