SVZW E2 verliest ook derde bekerwedstrijd.

Zaterdag 30 augustus gaat E2 voor de derde bekerwedstrijd het veld op om te proberen nog punten te pakken tegen Exclsior 31 E2 uit Rijssen. Helaas is het verschil in de teams te groot en weet Excelsior al snel op voorsprong te komen. Deze voorsprong kan worden uitgebreid, waardoor SVZW bij rust tegen een 0-6 achterstand aankijkt.

In de tweede helft komen we wat meer aan voetballen toe, en kijgt Excelsior minder kansen, waardoor ze nog slechts een keer tot scoren kunnen komen. De einduitslag van 0-7 is een feit, het bekertoernooi is voor SVZW E2 afgelopen.

SVZW E2 kan zich nu volledig gaan richten op de competitie en zal op 13 september hiermee in de eerste (thuis)wedstrijd tegen AVC Heracles E1 beginnen.

We hopen natuurlijk op een sportief seizoen, aan de jongens zal het niet liggen.

Gr. Hendri.