SVZW 1 sluit seizoen af bij Bertus Heutink

Onderbroken door één seizoen heeft de eerste selectie eind mei bij één van de hoofdsponsoren Bertus Heutink het seizoen afgesloten. Een seizoen dat jammer genoeg niet gebracht heeft wat iedereen er van verwachtte.

Bertus had gezorgd voor een heerlijke barbeque met topkok Sander Vetker. De vlotte bediening was in handen van De OaleMarckt.

Tijdens deze bijeenkomst hield voorzitter Freddy Nijhof een terugblik op het seizoen. Ook werd er afscheid genomen van de spelers Dewi Perik en Christian Cicek die van teammanager Gery Schipper een actiefoto in ontvangst mochten nemen.

Een apart plekje was er voor het afscheid van Jon Mulderije. Hij kreeg van het bestuur een shirt met zijn naam en nummer. Van de spelersgroep ontving hij een actiefoto en van Bertus Heutink ontving hij een origineel houten set golfclubs. Van Freddy Nijhof mocht hij een dinerbon in ontvangstnemen.

Ook werd de speler van het jaar gehuldigd. Het zal niemand verbazen dat deze titel dit jaar terecht naar Micheal Wensing. Hij kreeg naast de felicitaties, een bokaal en een dinerbon uitgereikt.

Opgemerkt werd nog dat Jordi Holtkamp op de vijfde plek is geëindigd in het tweenul speler van het jaar competitie over een groot deel hoofdklassers in Overijssel, Flevoland, Drenthe, Groningen en Friesland. Een prima prestatie en eveneens een felicitatie waard. Ook werd Sven Veldkamp, de materiaalman van het eerste nog even in het zonnetje gezet.

Na de officiële plichtplegingen konden spelers, begeleiding bestuur en andere betrokkene onder hetgenot van een hapje en een drankje nog gezellig napraten.

De voorbereiding op het seizoen 2014 -2015 is in volle gang en binnenkort zal de volledige voorbereiding op de site verschijnen.