SVZW E3 ongeslagen kampioen

Zaterdagmorgen 17 mei, het zonnetje schijnt, lekker weer om een pot te gaan voetballen Alleen voor E3 was het geen gewone pot voetbal

E3 kan vandaag kampioen worden. Ze hebben namelijk van de medekoploper Heracles gewonnen  en als ze vandaag zouden winnen van Stevo uit Geesteren  worden ze echt kampioen.

De ouders,  opa’s en oma’s,  ooms en tantes waren  in grote getale aanwezig en allemaal waren ze gespannen en zelfs een beetje  zenuwachtig. De spelers en trainers hadden daar helemaal geen last van en hadden zin in de wedstrijd. Onze doelman Max wist in de eerste minuten door een paar katachtige reddingen de 0 te houden. Ook door het stugge verdedigen van de verdedigers Darius, Tim en Jochem hadden de tegenstanders moeite om de bal in de goal te schieten. De middenvelders Koen, Matthieu en Sem Janssen  lieten  zien hoe je samba voetbal speelt (mooi Voetbal), en de spitsen  Lars en Sem Jager maakten van  dit samba voetbal  een feest. Ook de supporters langs de kant leefden mee met het team. De spelers hielden de spanning er wel in want de tegenstanders konden  toch nog scoren, wat een gezonde spanning opleverde voor de toeschouwers. Doordat  onze trainers Michiel en Maurits goed aan het coachen waren en door het goede spel van de spelers werd deze wedstrijd  een echte kampioens wedstrijd en werd er gewonnen met 10 – 3.

Na het laatste fluitsignaal van onze scheidsrechter Dennis barstte het feest los. Het jeugdbestuur stond klaar met bloemen en een mooie medaille voor de jongens. Maar er moest  na de wedstrijd nog wat gebeuren wat de jongens hadden bedacht en dat was douchen in de wedstrijdkleren. Na het nodige vuurwerk en douchen trokken de jongens het speciaal voor hun gedrukte kampioensshirt aan kon de kampioensrit beginnen.

Op de platte wagen door Wierden. Wat een feest was dat, ze hadden zoveel confettishooters bij zich dat je precies kon zien waar ze allemaal langs waren gereden. Ook lieten de spelers al zingend goed horen dat ze kampioen waren. Bij terugkomst op het lage veld, stond het jeugdbestuur met een lekker patatje en lemonade.

Als laatste willen wij (de leiders) jullie allemaal bedanken voor het mooie seizoen afgesloten met deze mooie dag en wensen we jullie voor het volgende seizoen weer veel success.

Gr Robert en Martin