SVZW E1 – OZC E1G

Zaterdag 3 mei om 9:30 uur was de aftrap van SVZW E1 tegen OZC E1G uit Ommen.

SVZWbegon op zich goed, maar na 3 minuten scoorde de tegenpartij al, 0 – 1. Een paar minuten later werd het al 0 – 2. Onze jongens hadden best veel balbezit, maar als de tegenpartij een kans kreeg dan waren ze erg gevaarlijk.

OZC had halverwege de 1e helft weer een kans, maar Bram tikte de bal net over de goal. Ook werd er door ons nog bijna een eigen doelpunt gemaakt. Hoe verder de wedstrijd vorderde, kregen we ook meer kansen. Stan en Thijs kregen een kans en rond de 20e minuut scoorde Sam via Thomas, 1 – 2. We begonnen meer druk te zetten en zo kregen we nog een kans, maar helaas geen goal.

De 2e helft ging SVZW E1 door met druk zetten zo scoorde Thomas 2 – 2, daarna Sam 3– 2, Thomas 4 – 2 en Thijs 5 – 2. Mede door het goede samenspel in de 2e helft hebben we 3 punten in de wacht gesleept. Top gedaan!!